HCR Prinsen kent geen problemen tegen Aardexpress

Het Haarlose HCR Prinsen heeft zoals verwacht geen problemen gekend tegen de nummer voorlaatst Aardexpress. In Uden wonnen de driebandenspelers met 0-8. “Het was een reguliere overwinning en geen van de spelers is echt in moeilijkheden geweest. Dick Jaspers keek in het begin tegen Rudy de Laet wel tegen een redelijk grote achterstand aan, maar herstelde dat in het tweede deel van de partij en won in 29 beurten met 36-40.”, aldus na afloop Jelle Pijl.

Zelf won de Hengeloër met 32-40 in 40 beurten van Nickey van Venrooy. Roy Zielemans, die Raymund Swertz verving, had geen enkele moeite met captain Dirk Thiele, 24-40 in 49 beurten, en ook Anno de Kleine wist moeiteloos zijn partij tegen René Wijnen in winst om te zetten. De Brabander won in 28 beurten met 20-40. “Als je kijkt naar de overige uitslagen dan is niet alleen de overwinning belangrijk, maar ook dat we geen partij hebben verloren”.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer