HCR Prinsen thuis tegen ‘t Ivoor; voor de beker naar BC Bousema

Na de remise afgelopen zondag in Oosterhout bij het thuis altijd sterke Team Eekhoorn staan voor de driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen komende zondag twee belangrijke wedstrijden op het programma.

Thuis ontvangt de ploeg van captain Dinand Prinsen promovendus en middenmoter ‘t Ivoor uit Boxtel. Aansluitend speelt hij met zijn team de eerste van de twee bekerwedstrijden in Lochem tegen BC Bousema

De eerste wedstrijd werd door de Haarlose formatie met 5-3 verloren met alleen een overwinning voor Anno de Kleine en een remise voor Raymund Swertz. “En dat was niet alleen verrassend maar ook wel teleurstellend. De ploeg van Jack Peer is in het tweede deel van competitie weliswaar nog zonder punten maar dat betekent niet dat wij ze zondag probleemloos naar derde nederlaag op rij gaan spelen”.

Ten opzichte van de eerste wedstrijd heeft Prinsen zijn team slechts op de koppositie gewijzigd. In plaats van Eddy Leppens, toen verlies tegen Huub Wilkoski, speelt voor de Belg Dick Jaspers. Verder speelt hij met Anno de Kleine (foto) op twee, Jelle Pijl op drie en met de kersverse papa Raymund Swertz (foto onder) op vier.

“Dit kwartet zal het zondag moeten zien te klaren tegen de reeds genoemde Wilkowski en Peer en ik ga er vanuit dat ook Marc Roofthooft en Richard Berkelmans weer van de partij zijn”.

De eerste twee partijen in Haarlo beginnen zondag om 13:00 uur. ‘s Avonds speelt hij nog met dezelfde spelers de eerste wedstrijd van de beker topper in Lochem tegen BC Bousema die spelen met Coklu, Horn, St. Galla en Van Schaik.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer