HCR Prinsen wint overtuigend van ‘t Ivoor

HCR Prinsen heeft zondagmiddag goede zaken gedaan door in eigen huis ‘t Ivoor met 8-0 te verslaan. De basis voor deze overwinning, en herstel na de remise van vorige week tegen Team Eekhoorn, werd al in de eerste twee partijen gelegd. Anno de Kleine (foto) had geen enkele moeite met Jack van Peer en in een goed gespeelde partij won de Brabander met 40-22 in 29 beurten. Raymund Swertz had met name in het eerste deel van zijn partij tegen Richard Berkelmans moeite om in zijn ritme te komen, maar na een tussenstand van 23-23 trok hij de partij naar zijn toe en finishte na 45 beurten met 40-31.

Ook in het tweede deel waren de spelers van captain Dinand Prinsen vanaf het begin heer en meester in eigen huis. Dick Jaspers had tegen Huub Wilkowski een mooi begin maar aan het eind werd het moeilijk maar via 19-9 en 25-9 won Jaspers met 40-32 in 30 beurten. Op de andere tafel kende Jelle Pijl, geen problemen. De Hengeloër won van Marc Roofthooft via de tussenstanden 15-10, 21-10 en 35-13 met 40-25 in 38 beurten.

“Deze overwinning is dik verdiend. Raymund Swertz had in het begin wat moeite om zijn ritme te hervinden maar kwam geen moment in gevaar. Het werd in de partij van Dick tegen Huub Wilkowski nog wel even spannend of het wel een 8-0 zege zou worden, maar toen Dick uitging en Wilkowski de nabeurt miste was de buit binnen”, aldus de captain.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer