Heracles Almelo wint voor de derde keer op rij

Heracles Almelo heeft vrijdagavond voor derde keer op rij de drie punten gepakt. Na thuisoverwinningen op Ajax, 1-0, en Fortuna Sittard, 6-0, won het dit keer op vreemde bodem. In Venlo werd VVV met 0-1 verslagen na een 0-0 stand bij rust. De beslissing viel acht minuten voor tijd toen verdediger Röseler van VVV een overtreding maakte op Duarte. Mo Osman (foto archief)wist met dit presentje wel raad en schoot de strafschop binnen. Ook in de resterende tijd wist de thuisclub de bakens niet te verzetten en trok de ploeg van Wormuth aan het langste eind en steeg daardoor naar een voorlopige vijfde plaats.

In de eerste helft raakte Jerold Promes zwaar aan zijn  knie geblesseerd en werd het spel ruim twintig minuten stil gelegd. Zoals later zou blijken verstapte Promes zich en toch kreeg Joey Konings een gele kaart. Geheel ten onrechte.

Foto archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer