Heracles in laatste kwartier onderuit bij ADO

Heracles Almelo heeft zondagmiddag voor de derde keer op rij verloren. In Den Haag ging de ploeg van Frank Wormuth in het laatste kwartier alsnog met 2-0 onderuit. Met name de eerste helft was het aanzien  nauwelijks waard met uitzondering van de eerste minuut toen Falkenburg dacht te scoren maar zijn doelpunt wegens buitenspel werd afgekeurd.

De thuisclub begon sterk aan de tweede helft, zette druk maar de beste kansen waren in het begin voor de gasten. Schoten van Kuwas en Konings misten echter precisie. ADO bleef drukken en dat resulteerde in twee doelpunten van Necid in de 79ste en 89ste minuut. Bart van Hintum incasseerde een gele kaart en is voor de wedstrijd tegen Ajax komend weekend geschorst.

Foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer