Heren VKC’03 pakt ook drie punten tegen de Walvisch.

Zaterdag mocht heren van VKC aantreden tegen de huidige hekkensluiter de Walvisch. De Walvisch die weliswaar laatste stond in de competitie heeft uitslagen neergezet die niet bij een hekkensluiter passen, overal werd nipt verloren. Voor VKC stond er dus een zware taak klaar deze zaterdag.

Beide teams kwamen weinig tot scoren aan het begin van de wedstrijd waardoor er een zwemwedstrijd ontstond. Met overtredingen, domme fouten en weinig doelpunten was het voor iedereen duidelijk dat dit een zeer fysieke wedstrijd ging worden. VKC had slechts beschikking over 2 wissels spelers maar door de torenhoge conditie en inzet werd er constant door gevochten. Toch bleef de stand over de hele wedstrijd op gelijke hoogte, er werd niet door een van de ploegen het voortouw genomen. Uiteindelijk wist VKC aan het langste eind te trekken en een 5-6 overwinning neer te zetten.

Opnieuw weet Heren 1 van VKC dus te winnen, waardoor ze tot nu toe in 2019 nog geen punt hebben laten liggen. Met 12 punten uit 4 wedstrijden gaan de mannen uit Tubbergen een heel goed carnavalsweekend tegemoet. Zaterdag 9 maart speelt Heren 1 weer thuis.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer