Jan Westerik 80 jaar en nog steeds actief als voetballer van v.v. Hellendoorn

Afgelopen woensdag 13 februari is Jan Westerik 80 jaar geworden. Op zijn 80 jarige leeftijd is Jan nog steeds wekelijks voetballend actief binnen de vereniging Hellendoorn. Iedere zondagochtend wordt er met zijn voetbalvrienden een actieve partijvorm gespeeld waarna deze in de kantine wordt geëvalueerd. Daarnaast is Jan nog steeds erg betrokken bij voetbalvereniging Hellendoorn en bezoekt hij regelmatig de thuiswedstrijden van ons eerste elftal.

Jan kent een rijke voetbalhistorie. Hij debuteerde op 15 jarige leeftijd in het eerste elftal van s.v. SOS (voorloper van fusieclub v.v. Hellendoorn). Hij speelde maar liefst 19 jaar in het vlaggenschip van de vereniging. Na zijn actieve loopbaan werd Jan Westerik elftalbegeleider bij het eerste elftal van s.v. SOS. In de periode als speler en leider heeft Jan vele successen mogen meemaken.

Zondag werd Jan door zijn voetbalvrienden en het bestuur van v.v. Hellendoorn in het zonnetje gezet ter ere van zijn 80 jarige verjaardag. Daarnaast werd de complete trainingsgroep uitgenodigd om op 9 maart de wedstrijd v.v. Hellendoorn – Voorwaarts als speciale gasten bij te wonen. Over een half jaar hoopt het bestuur Jan Westerik te mogen huldigen als 70 jaar lid van de vereniging.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer