Lancering nieuwe website bv Peatminers tijdens  algemene ledenvergadering 

De algemene ledenvergadering van de Vriezenveense basketbalvereniging  Peatminers  kon alleen al door de grote opkomst een succes genoemd worden. Daaruit blijkt de enorme betrokkenheid en saamhorigheid die binnen de club heerst. Er wordt zelfs gesproken over het Peatminers virus waartegen geen antibioticum op kan. Van jong tot oud schoof aan in de inderhaast tot vergaderzaal omgeturnde kantine van het sportcomplex ‘De Stamper’ om al luisterend en kijkend publiek gehoor en zicht te geven aan voorzitter Frederik Jasper Faijer. 

Tegen het eind van de vergadering vertelde   Adriaan van Bergen, manager Landstede basketbal Zwolle over het partnerschap overeenkomst tussen Peatminers en Landstede. Aansluitend  was het tijd voor de lancering van de nieuwe website www.peatminers.nl . De beurt was aan Adriaan van Bergen die samen met de jonge Peatminers talenten Fien en Els middels een druk op een rode knop de confetti en slingers lieten exploderen. 

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer