Manderveen in blessuretijd alsnog onderuit

Na bijna 3 maand geen competitie wedstrijd te hebben gevoetbald mocht Manderveen vandaag aantreden tegen Avc Heracles. Manderveen begon ontzettend slap aan de wedstrijd wat resulteerde in enkele gevaarlijke kansen. Ook keeper Bram Korte was nog niet helemaal wakker. Na 20 minuten begon Manderveen eindelijk Heracles vast te zetten. Het duo Joris Wesselink en Timo Paus waren ijzer sterk in de verdediging en niet te passeren door de aanval van Heracles. Voor de rest waren de kansen verdeeld over beide ploegen de 1e helft.

De 2e helft begon Manderveen ijzersterk door Avc Heracles vol onder druk te zetten wat kansen opleverde voor Wout Wesselink en Tom Wessels. in de 65ste minuut leidde dit dan ook tot de 0-1. Een prachtige steekpass van Wout Wesselink op Tom Wessels die de bal koelbloedig langs de keeper speelde. in het laatste half uur begon Heracles steeds meer druk te zetten op de defensie van Manderveen. Bram Korte keepte de 2e helft een geweldige wedstrijd en hield veel belangrijke ballen tegen. in de 89ste minuut kwam Heracles op gelijke hoogte door een keurige goal van de spits. Het noodlot sloeg toe voor Manderveen in de 96ste minuut toen de scheids de bal op de stip legde, een handsbal van Kas Rikmanspoel in de zestien meter. De aanvoerder van Heracles schoot de bal snoeihard binnen buiten het bereik van Bram Korte.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer