Mariënberg ontvangt Quick’20

Komende zaterdag speelt Mariënberg thuis tegen Quick’20 uit Oldenzaal. De laatste twee weken wist Mariënberg zijn wedstrijden op basis van een gedegen stukje onverzettelijkheid, teamwork allebei om te zetten in winst. Knappe overwinningen op achtereenvolgens Hellendoorn en SVVN Nijverdal.

Twee lastige potjes die de ploeg van trainer Niels van ’t Hoog tot een verrassend goed einde brachten. Zaterdag wacht thuis dus Quick’20. Wederom geen sinecure, laat staan een makkie. Het elftal van trainer Tim Engbers, die onlangs zijn contract verlengde bij de Oldenzaalders, staat op een 4e stek. Het geeft wel een vertekend beeld aangezien ze twee wedstrijden achterlopen.

Quick is een hele goede ploeg. Normaal gesproken zijn ze Mariënberg voetballend de baas, ze hebben mooie en fijnbesnaarde spelers die je om een actie en vooral om een boodschap kunt sturen. Mariënberg moet proberen het spel van de gasten dusdanig te ontregelen, zo dat ze zich niet in hun favoriete tik-tak positie kunnen manoeuvreren. Het duel staat onder leiding van de heer Erik Geubels en begint om om 14.30 uur voor het eerst op zijn fluit.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer