Mark-Jan Fledderus vertrekt naar FC Groningen; Tim Gilissen nieuwe technisch manager

Technisch manager Mark-Jan Fledderus maakt de overstap naar FC Groningen. Fledderus wordt bij die club technisch directeur. Fledderus is maandagmiddag om 16.00 uur gepresenteerd bij FC Groningen.

Heracles Almelo heeft ook al een opvolger gevonden voor Fledderus want, Tim Gilissen wordt per 1 april 2019 de nieuwe technisch manager van Heracles Almelo. De 36-jarige oud-speler van de club komt over van NAC Breda, waar hij sinds 2015 manager jeugdopleiding was.

Gilissen begon zijn voetballoopbaan bij Heracles Almelo. Na twee jaar in de jeugdopleiding debuteerde hij op 2 mei 2003 in de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport. In het kampioensjaar 2004-2005 kwam Gilissen achttien wedstrijden in actie. In het vervolg van zijn carrière speelde hij voor Go Ahead Eagles en NAC Breda. Nu keert hij terug in Almelo.

Foto’s archief: sportfoto-oost.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer