Meidenvoetbalclinic FC Berghuizen daverend succes

Met een deelnemersveld van ruim 90 meiden kunnen we concluderen dat FC Berghuizen vrouwen 1 en het meidenvoetbal ongekend populair zijn. Ruim 90 meiden kwamen in de voorjaarsvakantie naar de velden van de Oldenzaalse vereniging om een trainingsclinic te krijgen van FC Berghuizen vrouwen 1 die zelf op landelijk niveau voetballen. De deelneemsters werden ingedeeld op leeftijd en toegewezen aan een speelster van Vrouwen 1.

Vervolgens werd onder fraaie weersomstandigheden in circuitvorm getraind. Door het fanatieke trainen kregen de meiden trek en er stond dan ook een uitgebreide lunch voor ze klaar in de kantine. Na de pauze was het tijd voor het tweede deel; Een toernooi in verschillende leeftijdscategorie√ęn met in totaal 16 teams die allemaal een landennaam kregen. Er werd gestreden om de punten en de onderlinge verschillen waren gering. Na afloop kregen alle deelneemsters een oorkonde mee naar huis.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer