Prima overwinning BC Bousema

Een gehandicapt BC Bousema heeft zondag in Sluiskil uitstekende zaken gedaan door door Dallings.com met 2-6 te verslaan. Ronny Hazewinkel die niet kon beschikken over zijn Duitse en Turkse spelers was uiteraard een gelukkige en tevreden captain. “Eigenlijk had het ook zomaar 4-4 kunnen staan, maar mijn mensen hebben zich tot het uiterste gegeven. Wesley de Jaeger stond tegen Jeffrey van Nijnatten lang op een voorsprong maar met een paar goede series van Van Nijnatten stond het plotseling 36-36, maar met een serie van vier caramboles trok hij toch aan het langste eind. En dat was nodig ook want Stefan Spilleman had zijn partij met 40-30 in 48 beurten moeten inleveren bij Berry Dallinga”.

In het tweede deel leek de Lochemse formatie op een gemakkelijke 2-6 overwinning af te stevenen. “Johan Loncelle maakte een uitstekende comme back door zijn landgenoot Steven van Acker in 20 beurten met 30-40 te verslaan en dat nadat hij negen jaar geen competitiewedstrijd mocht spelen wegens een schorsing. Op de andere tafel stond Frans van Schaik op een 14-27 voorsprong tegen Koen Saver, maar mede door onder andere een serie van negen caramboles kwam ook hier de spanning terug. Bij de stand 34-38 besliste Frans de partij met een fantastische voorlaatste carambole van los”.  Saver kwam in de nabeurt, de 31ste, niet verder dan één carambole.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer