Quick’20 wint na 2-0 achterstand alsnog van HSC’21: 2-4

Het Oldenzaalse Quick’20 heeft in Haaksbergen voor een verrassing gezorgd door een 2-0 achterstand tegen HSC’21 alsnog om te buigen in een 2-4 overwinning. Na tien minuten spelen opende Diego van der Weide de score en ondanks dat HSC’21 in de eerste helft de bovenliggende partij was bleef het tot aan de rust bij dit ene doelpunt.

Na rust verdubbelde de thuisclub de stand. Van der Weide zette goed voor en Wessel Wibreuk maakte er 2-0 van. Kort daarna was het verschil weer één doelpunt door een score van Melvin Degenaar. Een kwartier voor tijd kwam Quick’20 langszij door Kamp. HSC’21 ging daarna vol inde aanval, maar in de slotfase kregen de gasten een strafschop die door Jip Kemna werd verzilverd.

Direct daarna kreeg ook HSC’21 een strafschop maar de inzet werd door Ter Braak gekeerd. In blessure tijd schoot Maikel Boelema in eigen doel waardoor de eindstand geflatteerd 2-4 werd.

Foto’s: Wim Busschers

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer