Set Up’65 nu wel langs Team Eurosped

Wat in de reguliere competitie niet lukte, lukte in de kampioenspoule wel. Springendal Set Up’65 won zaterdagavond thuis in een goed gevulde De Schalm de eerste wedstrijd om het kampioenschap tegen het bezoekende Team Eurosped uit Vroomshoop overtuigend met 3-0 en kende daarmee een prima start. De ploeg van Lesley de Jonge pakte de eerste set onder aanvoering van Carmen Oude Luttikhuis, Ilse Oude Luttikhuis en Kiki von Piekartz, na een 16-11 tussenstand, met 25-19.

Ook in de tweede en derde set was de thuisploeg de bovenliggende partij. In de tweede set had Set-Up’65 wel de hulp nodig van de arbitrage toen een zogenaamde “killblock” werd gezien als een net fout. Met 25-16 trok Set-Up’65 ook deze set naar zich toe. Ook in de derde set was de trein niet te stoppen en kwam de ploeg van Jan Berendsen er niet aan te pas. Met 25-19 bleef ook deze set in Ootmarsum.

Foto’s: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer