Sportlust Vroomshoop pakt punt bij RSC in Rossum

Sportlust Vroomshoop heeft zondag met 2-2 gelijk gespeeld in en tegen Rossum. RSC begon sterker en feller aan de wedstrijd dan de Vroomshoopers. Na 13 minuten lag de bal in het Vroomshoopse net na een aanval over de flanken. Tot dat moment had Sportlust hier nog niets tegenover gezet. Sportlust trok na de 1-0 meer het initiatief naar zich toe. In de 22e minuut verslikte de laatste man van Rossum zich in de bal op het abominabele veld en was Dinand Hankamp er als de kippen bij om de gelijkmaker tegen de touwen te jagen.

Sportlust trok de tweede helft de stijgende lijn door en creëerde kans op kans. Helaas slechts één keer met succes, toen Toon van Dam in de 53e minuut de bal achter de keeper wist te krijgen. Lang kon Sportlust echter niet van de voorsprong genieten, in de 55e minuut kwam Allard Hankamp 2 centimeter lengte tekort om de bal van de lijn te koppen.

In de slotfase kon het beide kanten op. Sportlust wist op snelheid nog enkele malen gevaarlijk te worden en Rossum trachtte dat met lange ballen richting de sterke luchtmacht. Voor beide partijen had er meer ingezeten, maar al met al een terecht resultaat.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer