Tornado dames verliest uit van Krekkers 2

Door afwezigheid van 4 speelsters in het team van Tornado kregen de dames tegen Krekkers 2 versterking van speelsters uit dames 2 (Silke Leus, Lonne Overmeer, Marell Slag en Danique Hutten). Tornado begon sterk met een goede service van Jorieke Meijer waardoor ze al snel een voorsprong hadden opgebouwd van 0-7. Krekkers vocht zich al snel weer terug en het kwam tot een gelijke stand van 14 – 14. De Dames van tornado moesten er weer een tandje bovenop doen. De pass ging goed, er kon een set-up worden gegeven wat resulteerde in het scoren van de aanvalsters. Hierdoor werd weer een voorsprong opgebouwd. Met een goede service van Femke Gehring haalden de dames de set binnen. Het werd dan ook 19-25.
Het begin van de tweede set was een kopie van de eerste set. Wederom door een goede service van Jorieke Meijer stonden de dames van Tornado voor met 0-8. Krekkers kwam ook weer snel dichterbij en het stond weer gelijk, 12-12. Het ging gelijk op, de punten werden om de beurt gepakt. Tornado moest er weer een schepje bovenop doen om de set naar zich toe te trekken. Het stond ondertussen 19 – 23. Nog 2 punten en Tornado had de set gewonnen. Makkelijker gezegd dan gedaan. Krekkers wist door slim te spelen en veel fouten aan de kant van Tornado zich te herpakken. Krekkers won dan ook deze set nipt met 25–23.
De derde set was Krekkers de baas. Door een goed spel aan hun kant kon Tornado er niet veel tegen inbrengen. De dames van Tornado maakten veel fouten en werden weggespeeld. Krekkers won deze set ook met 25–18. Dan de vierde set. Als de dames van Tornado nog wat willen moesten ze deze set winnen, wat zou resulteren in een vijfde set. Het was erg spannend, de teams gingen gelijk op. Vanaf 13-13 bouwde Krekkers een voorsprong op van 2 punten. Dit bleef zo tot 25-24. Er werd door beide teams hard gevochten om deze set te winnen. Dit lukte wel bij Krekkers. De dames pakten de laatste set met 29–27.  Tornado verloor derhalve van Krekkers met 3-1.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer