Verzwakt Jolly Jumpers verliest van Binnenland

Zaterdagavond speelde Jolly Jumpers de laatste uitwedstrijd van dit seizoen in Barendrecht tegen Binnenland. De dames van Jolly Jumpers begonnen de wedstrijd met een kleine bank, dit door blessures en vakantie. Jolly Jumpers begon sterk, de defense stond goed en de aanval liep met vlagen ook goed De thuisploeg vond het netje goed en ze scoorden veel door turnovers van de Tubbergse dames. Beide ploegen zochten de kleedkamers op met een stand van 46-35.

De Tubbergse dames merkten wel dat er minder door gewisseld kon worden maar wisten met deze handicap goed om te gaan. Ondanks de goede en wil aan de kant van de Tubbergse formatie wist de thuisclub toch steeds beter tot scoren te komen. De kleine bankbezetting bleef positief waardoor Jolly Jumpers zelfs nog even terug kon komen, maar de punten bleven echter verdiend in Barendrecht: 85-68.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer