Voetbalclinic bij FC Berghuizen

Niet op wintersport maar wel lekker sportief bezig zijn in de voorjaarsvakantie? Bij FC Berghuizen wordt op woensdag 20 februari een clinic gegeven door FC Berghuizen vrouwen 1. Deze speelsters voetballen op een erg hoog niveau en gaan het hele land door om wedstrijden te spelen. Zij gaan jullie de hele dag kennis laten maken met de voetbalsport. In de ochtend beginnen we om 10 uur en dan wordt er gewerkt aan de techniek of kennis gemaakt met de bal, daarna krijgt iedere deelneemster een gratis lunch en vervolgens wordt er een toernootje gespeeld.

Neem al je vriendinnen mee dan is het extra gezellig. Om ongeveer 16.00 uur is het afgelopen. Of je nu kunt voetballen of niet, iedereen van 5 tot en met 13 jaar is welkom. Je wordt met leeftijdsgenootjes ingedeeld.  Mocht je voor die tijd of na afloop opvang nodig hebben voor je dochter geef dat dan even aan dan zorgen wij ervoor dat dat goed komt. Aanmelden of meer info opvragen kan bij de coördinator van de meidenafdeling Ilona Loohuis per mail  Meisjesvoetbal-fcberghuizen@hotmail.nl of telefonisch 06-41607940.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer