Winst Set-Up’65 en Team Eurosped; verlies Apollo 8

In de dames eredivisie volleybal hebben de dames van Springendal Set-Up’65 en team Eurosped zich uitstekend hersteld van de nederlagen opgelopen in de halve finale om de beker. Apollo 8 daarentegen verloor.

Set-Up’65 speelde zaterdagavond in eigen hal een uitstekende wedstrijd tegen Talentteam uit Arnhem. Zonder in  de problemen te geraken wonnen de dames zonder moeite met 3-0 (25-17, 25-18 en 25-15). Set-Up’65 neemt met nog één wedstrijd te gaan in de reguliere competitie de vijfde plaats en is zeker van deelname om het kampioenschap.

Team Eurosped heeft zich goed hersteld van de uitschakeling door Sliedrecht Sport voor de beker. In Gennep had het team van Jan Berendsen geen kind aan de thuisclub en ging met een 0-3 overwinning terug naar Vroomshoop. Hier waren de setstanden: 17-25, 19-25 en 18-25.

 

 

Apollo 8 heeft de lijn van de bekerstunt niet door kunnen trekken in de competitie. De ploeg van de gebroeders Bart en Thijs (foto) Oosting verloor in Amsterdam onnodig met 3-2 van hekkensluiter US. De Bornse formatie kwam na een 2-0 achterstand, 25-18 en 25-15, goed terug en sleepten door setwinst in de derde en vierde set, 16-25 en 17-25, er alsnog een vijfde set uit. In deze beslissende set keek Apollo 8 al snel tegen een achterstand en verloor uiteindelijk met 15-12. Dit betekende de achtste nederlaag op rij, maar wel de eerste setwinst sinds 8 december 2018.

Foto’s: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer