Langeveen en De Lutte delen de punten

Op een regenachtige zondagmiddag stond voor Langeveen de uitwedstrijd tegen S.V. De Lutte op het programma. De wedstrijd begon slordig. Van beide kanten kwam het er niet uit, maar in de 8e minuut kwam de Lutte via een verdedigende fout op een 1-0 voorsprong. Een op een met de keeper faalde de nummer 11 van de Lutte niet. Langeveen probeerde de wedstrijd naar zijn hand te zetten en kreeg na een aantal kansen tegen eindelijk een kans. Simon Schröder kwam één op één met de keeper, maar de keeper was er vroeg bij en pakte de bal.

De kansen kwamen over en weer tot in de 24e minuut. Roy van de Aast stuurde met een goede pass Mart Leus weg en kwam zo één op één tegen te keeper. Mart faalde niet en zo kwam de 1-1 op het scorebord. In de 28e minuut kwam er een goede pass door de verdediging, de aanvaller legde af in de 16 en de Lutte maakt de 2-1. In de 39e minuut kwam het volgende wapenfeit. Goed doorjagen van Stan Mensen zorgde voor paniek in de verdediging. Een voorzet werd in eigen goal gewerkt door De Lutte, 2-2.
Na de rust kwam Langeveen sterk uit de kleedkamer. In de 48e minuut schoot Mart Leus met een goed schot op goal. In eerste instantie pakte de keeper hem, maar in de rebound schoot Roy van de Aast de bal via een speler van De Lutte in de goal, 2-3. Helaas voor Langeveen kwam De Lutte terug op 3-3 na een goed schot vanaf randje 16. De laatste 20 minuten werd er weinig meer gevoetbald. De wedstrijd eindigde met 3-3, een terechte uitslag. Volgende week staat voor Langeveen de lastige thuiswedstrijd tegen DTC op het programma. Er wordt afgetrapt om 14:00 uur in Langeveen.