Ruime overwinning heren HC Twente op Haackey

Zondag eindelijk weer de eerste competitiewedstrijd voor de heren HC Twente heren. Helaas moesten ze het in Haaksbergen tegen Haackey wel doen zonder de vaste coach Hans Exterkate, die gisteren in het ziekenhuis was beland na een fiets ongeluk. Maxim Vonkerman nam zijn taken waar. Vanaf de eerste minuut waren het de Twentse heren die de wedstrijd volledig controleerden, al na 15 minuten stonden zij op een 0-2 voorsprong.

Beide teams gingen er stevig tegenaan en er werd met grote regelmaat gescoord door Twente. Het lukte ook de Haackey heren om de bal 2x in het net bij Twente te krijgen en dit resulteerde uiteindelijk in een welverdiende 2-8 overwinning voor de mannen van HC Twente H1.

Drie punten gingen mee terug naar Hengelo. Het was een mooie wedstrijd die de tweede plek van Twente weer wat meer verstevigde. Doelpuntenmakers: Wouter Smulders (4x), Tom van den Nieuwboer (2x), Max Pierik en Nabi Minhas.