Vasse wint thuis met 1-0 van Juventa

Vasse heeft zichzelf eindelijk een keer beloond door de drie punten te pakken. In een meeslepend duel trok Vasse uiteindelijk aan het langste eind door een doelpunt van Han Damhuis. De wedstrijd kon niet op het gebruikelijke tijdstip van 14:00 uur van start gaan. Scheidsrechter ten Heggeler kreeg in de warming-up een kuitblessure en werd om 14:45 uur vervangen door scheidsrechter Nijhuis. In de eerste helft was er weinig te beleven voor beide doelen. Het enige moment van opwinding was voor het doel van Juventa. Een voorzet vanaf de zijkant kwam bij de tweede paal maar Sam Haarhuis werkte de bal over.

De tweede helft kwam het scorebord wel in beweging. Han Damhuis scoorde in de 60e minuut de 1-0 na goed afleggen van Daan Haarhuis. In het resterende half uur drukte Juventa Vasse achteruit. Juventa gaf hierdoor veel ruimte weg achter de verdediging en Han Damhuis kon twee keer vrij op de keeper af, helaas wist hij het duel niet in het slot te gooien. Juventa werd veelal gevaarlijk uit corners en vrije trappen, maar Kenneth Schuurman hield deze middag zijn doel schoon. Vasse kan 3 belangrijke punten bijschrijven en heeft nog 7 finales te gaan.

Komende zondag wordt er ingehaald, en staat de uitwedstrijd tegen KOSC in Ootmarsum weer op het programma.  Er wordt om 14.00 uur afgetrapt op ’n Tooslag.