Kuwas en Peterson gaan nog een jaar door; Droste gaat weg bij Heracles

Heracles Almelo heeft de spelers met aflopende contracten ingelicht over het al dan niet formeel opzeggen van hun verbintenis. De club is dit volgens de richtlijnen van de CAO voor contractspelers Betaald Voetbal Nederland verplicht te doen voor 1 april. De opties in de contracten van Brandley Kuwas en Kristoffer Peterson (foto) zijn door Heracles Almelo gelicht. Beide aanvallers staan daardoor tot juli 2020 onder contract bij de club.

Het contract van Tim Breukers is niet formeel opgezegd. Heracles Almelo gaat graag met de verdediger door. Wout Droste (foto) en Heracles Almelo hebben in goed onderling overleg beiden besloten niet met elkaar verder te gaan. De verdediger gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging.

De opties in de contracten van Tim van de Berg, Zeki Erkilinc, Jeff Hardeveld en Sebastian Jakubiak worden niet gelicht. De verbintenissen met het viertal zijn formeel opgezegd, wat betekent dat deze na de huidige jaargang niet automatisch worden verlengd. Ook het contract van Niels Leemhuis is formeel opgezegd. Heracles Almelo is nog in gesprek met Lerin Duarte.

De contracten van Bart van Hintum en Alexander Merkel hoeven niet formeel voor 1 april opgezegd te worden. Daarover volgt later dit seizoen duidelijkheid. Dat laatste geldt ook voor de aflopende verbintenis van de aan FC Den Bosch verhuurde Vincent Vermeij.

Foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer