BC Bousema niet langs Team Eekhoorn

Het is BC Bousema zondagmiddag niet gelukt om ongeschonden uit Oosterhout terug te keren. Na een 2-2 tussenstand, De Jaeger won met 27-40 in 25 beurten en Loncelle verloor met 40-28 in 25 beurten van Hermans, behaalde de driebandenspelers van captain Ronny Hazewinkel met de hakken over de sloot een 4-4 remise.

“Halverwege leek er voor ons nog geen vuiltje aan de lucht na de winst partij van Wesley der Jaeger op Kenny Miatton, en de verliespartij van Johan Loncelle tegen Jerry Hermans, maar in het tweede deel van deze wedstrijd liep het totaal anders. Stefan Galla had halverwege tegen Kurt Ceulemans tegen een bijna onoverbrugbare 39-27 achterstand, maar met een serie van twaalf caramboles was de partij weer in evenwicht. In de gelijkmakende beurt miste de Belg en maakte Stefan de partij in dertig beurten uit. Ceulemans wist in de nabeurt nu wel te scoren”.

“Murat Naci Coklu keek al snel tegen een 24-3 achterstand aan tegen Frans van Kuijk, maar kwam toch nog goed terug tot 30-35. Hij moest daarna toch toezien dat zijn tegenstander als eerste na 22 beurten finishte. Murat moest er toen nog vier maken en deed dat waardoor de eindstand 4-4 werd. We hadden gerekend op twee punten, maar achteraf zijn we blij met dit ene punt en zijn zelfs uitgelopen op HCR Prinsen dat in Sluiskil verloor en over twee weken onze tegenstander in Haarlo is”, aldus een opgeluchte captain.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer