Bon Boys doet zichzelf tekort in topper tegen Achilles’12

Bon Boys had zondagmiddag de zege voor het grijpen in de kraker tegen Achilles’12. Maar in de 91ste minuut viel alsnog de gelijkmaker: 3-3. Daarmee deed de ploeg zich tekort, want Bon Boys was in het grootste gedeelte van de wedstrijd de beter voetballende ploeg, en het had ook ver weg de meeste en beste kansen. Bon Boys begon ijzersterk aan het duel en al na zes minuten zette Mick Beusenberg de ploeg van Berthil ter Avest op 1-0. Bon Boys heerste en de 2-0, een kopbal van die andere jongeling in de voorhoede, Jeffrey Zijlstra, was een juiste afspiegeling van het wedstrijdbeeld.

Dat Achilles bij rust toch nog hoop koesterde, kwam door de 2-1. Even later bracht Jordi van Ek met knappe kopbal de stand op 3-1. Achilles kwam weer in de wedstrijd door een oude bekende., Robert Wilens scoorde de 3-2. Kort voor het einde scoorde diezelfde Robert Wilens alsnog de 3-3.

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer