Cruciaal duel HCR Prinsen tegen L&B Ledermode

Na het verlies van afgelopen zondag tegen streekgenoot BC Bousema heeft HCR Prinsen uit Haarlo nog een kleine kans om de play-off wedstrijden te halen. Met nog vier wedstrijden te gaan staat de ploeg van captain Dinand Prinsen op de vijfde plaats met drie punten achterstand op de nummer vier L&B Ledermode. En dit team is komende zondag in Hoeven de tegenstander.

“Dit wordt een cruciaal duel want bij verlies of remise wordt het bijna, zo niet, onmogelijk om de play-offs nog te halen. Maar ook bij winst zijn wij er nog niet. Ook de volgende drie wedstrijden zijn allemaal finale wedstrijden voor ons”, aldus de captain. HCR Prinsen speelt nog thuis tegen ‘t Hartje van Wanrooy, 7 april, en in het dubbel Paasweekend wordt er op 20 april thuis gespeeld tegen STZ Zundert en op eerste Paasdag volgt dan nog de uitwedstrijd tegen SIS Schoonmaak in Den Haag.

Ook staan er nog twee wedstrijden op het programma in de strijd om de KNBB beker. 7 april om 19:30 uur speelt HCR Prinsen in Apeldoorn tegen A1 Biljarts. Paaszaterdag is om 19:00 uur de return in Haarlo. De winnaar van deze dubbel plaatst zich voor de finale.

Prinsen kan zondag wel weer beschikken over Dick Jaspers die er in de derby niet bij was wegens verplichtingen in Duitsland. Eddy Leppens (foto) speelt nu weer op twee, Anno de Kleine speelt op drie en Jelle Pijl verhuist naar plek vier.

De eerste wedstrijd in Haarlo eindigde destijds in een 4-4 remise. “Maar die kun je niet vergelijken met die van komende zondag, want toen speelden beide teams niet in hun sterkste opstelling. Ik verwacht dat L&B Ledermode in dezelfde opstelling speelt als afgelopen zondag toen er thuis met 6-2 van STZ Zundert werd gewonnen, namelijk met Eddy Merckx, Dave Christiani, Peter de Backer en Gerwin Valentijn”.

De eerste twee partijen in Hoeven beginnen om 13:00 uur.

Foto: Jaap Gönning.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer