Dames Tornado verliezen van Set-Up’65 2

Vrijdag werd in Ootmarsum de wedstrijd Set-Up’65 2 tegen Tornado gespeeld. Met gezonde spanning gingen de dames uit Geesteren naar Ootmarsum toe. In de eerste set ging het gelijk op. Tornado kwam zelfs op een kleine voorsprong. Helaas liet Tornado het in de laatste fase hangen en nam Set-Up de overhand en won deze set met 25-23.

Tornado richtte zich op en was nog gemotiveerder om de volgende set te pakken. We begonnen sterk en zetten druk neer met veel scorende aanvallen. Met als resultaat dat de set werd gewonnen met 20-25. De derde set begon Tornado redelijk. Aan beide kanten werd het spel goed en mooi gespeeld en Tornado nam de voorsprong. Echter liet Tornado het aan het eind van de set even afweten. Set-Up nam het initiatief over en kwam steeds dichterbij. Tornado probeerde de set naar zich toe te trekken, maar tevergeefs. Set-Up pakte de set met 27-25. De laatste set begon Tornado niet goed, er werden veel eigen fouten gemaakt waardoor Set-Up op een voorsprong kwam. Deze set werd gewonnen door de thuisclub met 25-13.

Volgende week staat er voor de dames de belangrijke thuiswedstrijd tegen Twente ’05 op het programma. Tornado zal deze wedstrijd spelen om 16:00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer