Dames Tornado winnen moeizaam van Wik

Na de goede wedstrijd van Tornado tegen Twente 05 stond deze week een belangrijke wedstrijd tegen Wik Steenderen te wachten. Gedreven en vol enthousiasme ging Tornado de eerste set in. Met een goede servedruk en een tactisch en aanvallend spelletje konden de dames uit Geesteren de 1ste set met 25-19 binnen halen. De tweede set ging gelijk op. Wik Steenderen trok in de laatste fase de set naar zich toe met 21-25.

Na de teleurstelling van de tweede set kon Tornado het niveau in de derde set niet halen. Dit was een set om snel te vergeten. Herpakken en gas geven was het motto voor de vierde set. De wervelwind trok door de zaal in Steenderen en Tornado won de set met goede cijfers naar zich toe: 25-12. Een ding was duidelijk, met winst naar Geesteren. De vijfde set werden rake klappen geslagen en de passlijn was goed. Met een afsluitende ace won Tornado deze set met 15-11. Volgende week een spannende pot in Doetinchem. Indien Tornado hier 4 punten pakt is het kampioenschap binnen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer