Dennis Polman nieuwe hoofdtrainer van Dynamo dames 1

Na diverse gesprekken met de Technische Commissie en het bestuur van de Tubberger volleybalvereniging en de kennismaking met het huidige Dynamo dames 1 team is overeenstemming bereikt met de in Haaksbergen woonachtige Dennis Polman om met ingang van het komende seizoen als hoofdtrainer van Dynamo Tubbergen dames 1 aan de slag te gaan. Het gevoel was meer dan goed bij alle partijen en Dynamo is dan ook trots om Dennis als hoofdtrainer te kunnen presenteren.

Met Polman haalt Dynamo een trainer/coach binnen die weet wat het is om op niveau te spelen. Hij speelde 5 jaar op eredivisie-niveau en heeft daarmee het nodige meegemaakt. Deze bagage neemt hij mee naar Dynamo dames 1. Als trainer-coach komt Dennis nog maar net kijken zoals hij het zelf zegt maar de wil en drive om dit ook te laten slagen is groot.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer