DOS-WK Sportpleziervereniging van het jaar 2019

Korfbalvereniging DOS-WK uit Enschede is door het Koninklijk Nederlands Korfbal Verbond (KNKV) uitgeroepen tot de Sportpleziervereniging van het jaar 2019.

De Enschedese korfbalvereniging greep de Week van het Sportplezier aan om activiteiten te organiseren waar het plezier van afspatte en maakten dat online goed zichtbaar. Zij lieten vooral via hun facebookpagina zien hoeveel plezier te beleven was bij hun vereniging en winnen hier mee de clinic voor de jeugd van Talent TeamNL en de clinic voor de trainers van Bondscoach Talent TeamNL, Kees Vlietstra.

De Week van het Sportplezier vond dit jaar plaats van 2 tot en met 10 maart. In de Week van het Sportplezier staat het sportplezier van vooral kinderen in iedere sport centraal. Een mooi moment om als club of team activiteiten te organiseren die bijdragen aan het plezier in en om het veld. Dat verhoogt niet alleen de sfeer, maar draagt ook bij aan de betrokkenheid van leden en hun ouders bij de club.

Wil jij ook komen korfballen bij de Sportpleziervereniging van het jaar 2019? Dat kan. Stuur een email naar ledenwerving@doswk.nl. Dan maken we snel een afspraak om een keer kosteloos mee te trainen. Wie weet wordt jij wel ons 300ste lid?

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer