F-league v.v. Hellendoorn

Zaterdag 9 maart organiseert v.v. Hellendoorn een kennismakingsochtend. Kinderen tussen de 4 en 6 jaar, kunnen samen met hun ouder(s)/verzorger(s) geheel vrijblijvend kennis maken met het spelletje voetbal, de club v.v. Hellendoorn, de accommodatie en de trainers en coördinatoren. De kinderen dienen om 8.15 uur aanwezig te zijn, waarna om 8.30 uur het programma op het veld zal starten. Om 9.30 uur is de F-League op het veld afgelopen waarna er in de kantine voor de kinderen wat te drinken klaar staat en de ouders(s)/verzorger(s) de gelegenheid krijgen voor een verdere kennismaking en het stellen van vragen.

Aanmelden voor de kennismakingsochtend kan middels een mail naar: Hidde.r@hotmail. Meer informatie is te vinden op de website van v.v. Hellendoorn.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer