FC Twente wint ook van FC Den Bosch

Het verhaal over FC Twente wordt eentonig. Niet goed spelen, maar wel de volle buit pakken en dat was ook vrijdagavond het geval. In een bijna uitverkochte Grolsch Veste had de thuisclub van Marino Pusic aan één doelpunt tegen FC Den Bosch genoeg tegen om ook na zestien gespeelde wedstrijden op rij ongeslagen te blijven. Matchwinner van deze avond werd Jari Oosterwijk (foto) die kort na rust een slecht verwerkte bal in de achterhoede van de gasten in de touwen joeg.

FC Twente begon met Assaidi (foto) in de basis maar je kon duidelijk zien dat hij nog lang niet de oude is. Hij werd in de tweede helft gewisseld voor Zekhnini, maar die raakte al snel licht geblesseerd en werd op zijn beurt vervangen door Friday. Tegelijk met Assaidi ging ook Brama uit voorzorg, FC Twente speelt maandagavond uit in Waalwijk tegen RKC, naar de kant gehaald. Zijn vervanger was Van der Heyden.

Aangezien Sparta en Go Ahead ook wonnen, blijft de voorsprong van FC Twente op de beide achtervolgers respectievelijk elf en vijftien punten.

Foto’s: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer