Finale ver weg voor Team Eurosped; Kees Smelt nieuwe voorzitter Team Eurosped

Na het verlies bij landskam­pioen Sliedrecht Sport, moest Team Eurosped afgelopen zaterdagavond ook haar meerdere erkennen in VC Sneek. In een spannende wedstrijd werd het uiteindelijk 3-1 voor de Friezinnen waardoor het team van Jan Berendsen met lege handen weer richting Vroomshoop ging.

Een plekje in de finale om de landstitel lijkt hierdoor bijna onhaalbaar geworden voor Team Eurosped. Dat betekent zeker niet dat de dames van Team Eurosped genoegen nemen met de huidige 4e plek op de ranglijst. Ook a.s. zondag zullen ze weer vol voor de winst gaan en kijken of het tij gekeerd kan worden.

Het team Regio Zwolle Volleybal van trainer Wilfried Groothuis komt zondag a.s. naar Vroomshoop en zal uiteraard proberen Team Eurosped van de winst af te houden. Als Team Eurosped met net zoveel vechtlust als afgelopen zaterdag in het veld staat, kan het niet anders dan een mooie wedstrijd worden. De wedstrijd in Het Punt in Vroomshoop begint zondag om 15:30 uur.

Kees Smelt wordt de nieuwe voorzitter van Stichting TopVolleybal Twente en Salland, die in de Damesvolleybal Eredivisie uitkomt onder de naam Team Eurosped. Hij volgt hiermee Marcel Jansink op, die 7 jaar in deze functie aan de club was verbonden. De toegenomen drukke (internationale) werkzaamheden van Marcel zijn niet meer te combineren met het voorzitterschap van een professionele Eredivisie volleybalorganisatie. Hij zal nog wel aan de club verbonden blijven door plaats te nemen in de Raad van Toezicht van de Stichting.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer