Geflatteerde nederlaag Langeveen bij Fleringen

Donderdagavond stond de wedstrijd VC Fleringen – VV Langeveen op het programma. Een altijd lastige uitwedstrijd voor de oranje zwart hemden. Vanaf het eerste fluitsignaal was het aftasten van beide teams. Het eerste wapenfeit kwam van de Langeveense kant. Een goed indraaiende corner werd door Niels-Erik Nijkamp knap ingekopt, zijn inzet verscheen op de lat. Langeveen zat telkens kort op de bal, waardoor Fleringen amper aan voetballen kwam. In de 25e minuut kwam er weer een kans voor Langeveen. Na een goede steekbal schoot Simon Schröder rakelings naast het doel. In het restant van de eerste helft kwamen er nog enkele kansen over en weer van beide kanten.

Na rust volgde het zelfde speelbeeld als de eerste helft. Simon Schröder stuurde Mart leus weg, met zijn schot kwam er nog geen verandering op het scorebord. Fleringen leek hierna wakker geschud te zijn, er kwamen een paar kleine kansen maar Langeveen had hier een goed antwoord op. In de 75e minuut was het Fleringen dat op een 1-0 voorsprong kwam. Langeveen voerde de druk op en ging opzoek naar de aansluitingstreffer. In de blessuretijd werd een gemakkelijk gegeven penalty benut door de spits van Fleringen. Eindstand 2-0. Volgende week zondag staat er een thuiswedstrijd op het programma tegen SVV’91. De aftrap volgt om 14:00u.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer