HCR Prinsen onderuit bij Dallinga.com

De driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen hebben zondagmiddag een gevoelige nederlaag geleden. In Sluiskil was Dallinga.com met 5-3 te sterk. “Dit is inderdaad geen goede dag voor ons”, aldus Raymund Swertz na afloop. Zelf verloor hij met 40-23 in 44 beurten van Raymond Ceulemans en zag in het tweede deel ook zijn kopman Dick Jaspers het onderspit delven tegen Frédéric Caudron met 40-34 in vijftien beurten. Wel zag hij Anno de Kleine in 30 beurten met 29-40 van Steven van Acker winnen en een puntendeling van Eddy Leppens tegen Jean-Paul de Bruijn in 20 beurten.

“Na die 3-1 achterstand was er nog natuurlijk nog hoop voor ons. Dick stond halverwege op een ruime 16-28 voorsprong en ook Anno kwam na een achterstand goed terug. Bij de stand 27-32 in het voordeel voor Dick maakte Caudron echter eerst een serie van acht caramboles en direct daarna nog één van vijf. Gelukkig voor ons won Anno wel waardoor het verlies tot minimum werd beperkt want in de eindstand kunnen partijpunten bij een gelijke stand eventueel de doorslag gaan geven”, vervolgt de Limburger.

Foto’s: Jaap Gönning.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer