Heracles Almelo na winst op De Graafschap voorlopig vijfde

Heracles Almelo staat na een 1-2 overwinning op De Graafschap op een voorlopige vijfde plaats. De ploeg van Frank Wormuth boog in de tweede helft een 0-1 achterstand binnen vier minuten om en gaf deze niet meer uit handen. In de eerste helft domineerde de thuisclub en de 1-0 van Charlison Benschop was dan ook meer dan verdiend.

In de tweede helft kreeg De Graafschap tot tweekeer toe de mogelijkheid om de voorsprong te verdubbelen, maar ook twee keer redde het aluminium voor de gasten. Uit het niets kwam Heracles na ruim een uur spelen langszij door Brandley Kuwas die een afgeslagen bal binnen schoot. Vier minuten later werd het zelfs. Dit keer was het Lerin Duarte (onder) die eveneens van afstand het net liet trillen. De Graafschap probeerde nog wel om minimaal een punt op de Vijverberg te houden, maar de mannen van Wormuth gaven geen krimp waardoor Heracles voor de zevende keer op rij tegen De Graafschap aan het langste eind trok.

Foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer