Heren Webton maandag tegen Dynamo

Eigenlijk zou de wedstrijd tegen Dynamo uit Apeldoorn gespeeld worden op zaterdag 30 maart, maar op verzoek van de ploeg uit Apeldoorn is de datum gewijzigd. Na veel puzzelen is er als nieuwe speeldatum maandag 25 maart a.s. uitgekomen. Inderdaad, eens een keer wat anders. De competitie in de Topdivisie is in de eindfase aangekomen, maar alles is nog open: zowel bovenin als op de degradatieplaatsen.

De Webton-mannen van Jordan Weggelaar, die zijn contract met een seizoen verlengd heeft, zijn in een hevige strijd om de 4e plaats gewikkeld en de komende weken volgt de ontknoping. De horde tegen Dynamo moet genomen worden om in de race te blijven. Aanvang wedstrijd 20.00 uur, vanzelfsprekend in de thuishaven De Veldwijkhal in Hengelo.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer