Jubileumfeest MVV’29

Vrijdag 29 maart 2019 was het op de kop af 90 jaar geleden dat de Mariaparochiaanse Voetbalvereniging werd opgericht. Een reden voor een groot feest voor de MVV’ers. In een bomvolle Sportkantine ‘De Voltreffer’ werden de mensen aan het lachen gemaakt door voetbalcommentator Sierd de Vos. Hij vertelde allerlei anekdotes, in samenwerking met journalist Eddy van der Ley. Later op de avond bracht volkszanger Jaman de sfeer erin en ging het dak eraf.

De avond werd geopend met een woordje door voorzitter Walter Busscher. Hij feliciteerde alle MVV’ers met deze prachtige mijlpaal en bedankte alle sponsoren en vrijwilligers. Een startschot voor een prachtige avond in Harbrinkhoek. Daarna was het woord aan presentator Joost oude Avenhuis, hij kondigde de heren De Vos en Van der Ley aan.

Naast dat De Vos meerdere fantastische anekdotes vertelde, liet hij onder meer video’s zien dat hij werd uitgelicht tijdens Voetbal International (tegenwoordig Veronica Inside) en ging hij in op zijn geroemde en tevens spraakmakende stijl van voetbalcommentaar geven. Hij kreeg daarmee de lachers op zijn hand in een prachtig zwart-wit aangeklede voetbalkantine.

Hoogtepunt van de avond was het optreden van de alom bekende volkszanger Jaman. Hij wist de sfeer erin te krijgen met meezingers als ‘Samen dansen op de reggaebeat’, ‘Oh Leilah’ en ‘Bella’. Tijdens het optreden van de populaire zanger ging het dak eraf in ‘De Voltreffer’. Met name het eerst genoemde lied werd door menig MVV’er uit volle borst meegezongen. Voor en na de optredens van De Vos, Van der Ley en Jaman was de muzikale omlijsting in handen van DJ OG (Ties oude Geerdink).

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer