Manderveen verliest nipt van FC Het Centrum

Op deze zonnige zondag speelde Manderveen in Enschede tegen FC Het Centrum. Manderveen en het Centrum maakten er vandaag een mooie strijdlustige pot van. Harde duels werden afgewisseld met bij vlagen mooi voetbal. Manderveen was ook de eerste die het net wist te vinden. Wout Wesselink kopte de bal namelijk in eigen doel. Een klungelig moment voor de Manderveense aanvaller. Na de 1-0 tegen begon Manderveen meer in de wedstrijd te komen en kreeg een penalty die door Joris Wesselink onberispelijk werd binnen geschoten. Manderveen ging door met druk zetten en kreeg kansen.  Roy Huzink schoot echter recht in de handen van de doelman. FC het Centrum kwam desondanks wederom op voorsprong. Uit een vrije trap kopten de Enschedeers de 2-1 binnen. Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft nam Manderveen het heft in handen. Manderveen zocht de aanval maar grote kansen bleven uit. FC het Centrum werd enkele keren gevaarlijk uit de counter. Marc Brouwer was dicht bij, maar zijn schot belandde gelukkig voor de roodhemden naast de paal. Even later was het  Timo Paus die dichtbij was met een kopbal. De stopper zag zijn inzet katachtige gered worden door de doelman. Gescoord werd er echter niet meer.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer