Mariënberg op bezoek bij Wilhelminaschool

Komende zaterdag speelt Mariënberg in Hengelo op sportpark De Vikkerhoe tegen Sport Vereniging Wilhelminaschool. Vorige week had het duel tegen DES Nijverdal weinig met voetbal te maken door de weersomstandigheden. Deze week lost Lente de Winter als jaargetijde af. Normaal gesproken mag je dan verwachten dat de weergoden tevens de blik richting de zomer hebben staan. Mariënberg won wel, zij het krap met 1-0 van het team van Harrie Warmelink.

Het is nu zaak dat Mariënberg eerst zelf probeert het lastige uitduel in Hengelo te winnen. Want de vorige ontmoeting tussen de School ligt nog vers in het geheugen. 19 januari jongstleden stond Mariënberg na 45 minuten voor met 3-1. Geen vuiltje aan de lucht maar vertrok de gastheer van komende zaterdag nog met 3-4… Het duel staat onder leiding van de heer Martin Bos en de wedstrijd begint om 14:30 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer