Ongelukkige nederlaag Langeveen

Na een gelijkspel van Langeveen tegen de Lutte konden de mannen van trainer Jacob Posthuma zich opmaken voor een thuiswedstrijd tegen de nummer 2 van de competitie. DTC’07. Al na 6 minuten spelen keek Langeveen tegen een achterstand aan. DTC profiteerde optimaal van een bal die werd gemist door de verdediging, waardoor de aanvaller van DTC de bal rustig langs de Langeveense sluitpost kon schuiven. Na dit doelpunt kwamen de Oranje Zwarten beter in het spel en werd er in het restant van de eerste helft geen kans meer weggegeven. Vlak voor rust was er de kans op de gelijkmaker. Simon Schröder werd diep gestuurd maar kon het met drie verdedigers in de rug net niet afronden. Ruststand 0-1.

In de tweede helft bleef Langeveen georganiseerd spelen wat in de 55e minuut tot een enorme kans leed. Simon Schröder kreeg de bal bij Mart Leus, die de bal vanaf 11 meter niet tegen het net kon drukken. Langeveen bleef druk houden en DTC kwam er niet aan te pas. Tot de 72e minuut. Uit het niks kwam DTC de 16 meter in, en nadat een speler de bal met de arm mee nam kon men het leer simpel in het doel werken. 0-2. Een waar offensief volgde er voor Langeveen echter zat het niet mee. De keeper en het aluminium zaten het Langeveen in de weg en elke bal viel verkeerd.

Volgende week staat er een uitwedstrijd tegen ‘t Centrum op het programma. De aftrap is om 14:30 uur.

 ​
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer