Slecht spel doet VKC’03 in Sneek de das om

Zaterdag speelden de heren van VKC’03KC’03 in Sneek tegen Neptunia. Neptunia al snel goed uit de startblokken en maakte het eerste doelpunt in de eerste speelminuut deze werd direct beantwoord door een prachtig doelpunt van Bram Paus. Hierna volgden alleen maar doelpunten aan de kant van Neptunia waardoor de eerste periode werd afgesloten met een stand van 4 -1.

De tweede periode wist VKC het doel slechts 1 keer te vinden terwijl het sterke Neptunia geen genade had. Dit resulteerde in een tussenstand van 8–2. Om de schade voor VKC te beperken werd volgde er een aanpassing in de speltactiek. Door deze aanpassing werd in de derde periode maar 1 keer gescoord door de Friezen. De derde periode werd afgesloten met een stand op het scorebord van 10–2.

In de vierde periode herpakte de heren van VKC zich en werd er drie keer gescoord. De heren van Neptunia wisten slechts een doelpunt mee te pakken in het laatste kwart waardoor de einduitslag van de wedstrijd uit is gekomen op 11–5.

Volgende week spelen de heren van VKC thuis tegen De Reest uit Meppel. Kom allen kijken naar deze wedstrijd om 18:15 uur in De Vlaskoel te Tubbergen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer