Tornado pakt vier punten van DVO en behoudt koppositie

Zaterdag speelde Tornado dames tegen Morgana DVO. De dames uit Geesteren kwamen moeilijk uit de startblokken. Met veel eigen fouten en ballen die aan het net niet worden afgemaakt is het lastig om te winnen. De eerste set ging dan ook met 21-25 naar DVO. De tweede en derde set daarentegen was het Tornado wat de dienst uitmaakte. De rollen waren omgedraaid en er werd gewonnen met 25-16 en 25-19.

Met een mooie serve serie van Ellen Meijer startte de vierde set. Die voorsprong wisten de dames uit Geesteren vast te houden. Tornado liet echter aan het aan het eind van de set het even afweten. DVO ging er weer in geloven. Tornado was echter net op tijd weer bij de les waardoor de setwinst (25-22) en daarmee de wedstrijd naar de ploeg uit Geesteren ging. Vrijdag 15 maart neemt Tornado het op tegen Set-Up DS 3 in Ootmarsum.

 

 

 

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer