Vasse verliest uit bij Rood-Zwart

Vasse heeft de uitwedstrijd tegen Rood Zwart in Delden met 2-1 verloren. Vasse raakte 4(!) keer het aluminium en liet de nodige kansen onbenut. Rood Zwart was wel scherp voorin en kan drie punten bijschrijven.  Vasse begon met goede intenties aan de wedstrijd en creëerde in de 1e 20 minuten 4 goede kansen maar wist niet te scoren.
Rood Zwart kwam er sporadisch uit en maakte uit een counter de openingstreffer. De scheidsrechter vond dat de bal via de onderkant van de lat over de lijn was geweest. De 22 spelers op het veld waren allemaal verbaasd maar het stond wel 1-0 voor de club uit Delden. Vasse kreeg in de 30e minuut een strafschop nadat Daan Haarhuis werd neergehaald. De keeper stopte de inzet van Randy Pegge, echter was Len Veelers scherp en schoot de rebound binnen. Vlak voor rust kwam Rood Zwart opnieuw op voorsprong nadat de spits de bal over de uitkomende Kenneth Schuurman schoot.
In de tweede helft creëerde Vasse nog een goede kans via Daan Haarhuis en Jordy Blankenvoort schoot nog op de lat. Rood Zwart had de wind in de rug zocht veelvuldig de spits waardoor het een aantal keer gevaarlijk werd. Beide ploegen wisten de tweede helft niet meer te scoren en Vasse weet opnieuw niet te winnen. Komende zondag staat er weer eens een thuiswedstrijd op het programma, als er wordt aangetreden tegen de scherpschutters van Sportlust Vroomshoop. In de heenwedstrijd werd er een duidelijke maar toch wel geflatteerde 4-0 nederlaag geleden.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer