Webton zondag tegen van Daal

Deze competitie spelen de Webton-mannen op wel heel verschillende dagen en tijden: meestal op de zaterdag, eerder deze week op maandagavond ( overigens een zeer knappe 3-2 overwinning in een spectaculaire wedstrijd op Dynamo Apeldoorn) en nu ook komende zondag 31 maart en wel om 16.30 uur in de Veldwijkhal in Hengelo. Met nog 3 wedstrijden te gaan is de strijd om de vierde plaats in de Topdivisie uiterst spannend:
4.HLB van Daal/DS 19 -34
5.VCN/Capelle        20 -33
6.Webton Hengelo   19 -32
Webton speelt nog tegen van Daal en VCN en uit naar Tilburg! Dus alle mogelijkheden om de 4e plaats te veroveren. Maar dan moet het zondag wel mee zitten, want tegenstander van Daal uit Den Dungen is de laatste weken goed op dreef en is altijd een lastig te bespelen team. Een team trouwens, dat getraind wordt door oud- Hengeloër  en oud-international Sander Mulder.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer