Wedstrijden Oranje Onder 19 op Boshoek groot succes

De kwalificatieduels voor het Europees kampioenschap Onder 19 in Armenië, die afgelopen week op de Boshoek werden gespeeld, waren een groot succes. Duizenden bezoekers wisten het sportpark te vinden om te genieten van het voetbaltalent van het Nederlands elftal Onder 19 en opponenten Spanje en Wales.

De drie duels, die op 20, 23 en 26 maart plaatsvonden, trokken bijna 5.500 bezoekers. Vooral de wedstrijden van Nederland tegen Wales en Spanje waren publiekstrekkers. Daar kwamen respectievelijk 1.650 en 3.500 bezoekers op af. Het Nederlands elftal Onder 19 plaatse zich niet voor het Europees kampioenschap. De selectie van trainer Maarten Stekelenburg won van Wales met 1-2, maar verloor dinsdagavond met 0-1 van Spanje door een late tegentreffer.

Foto’s: bron KNVB/HHC Hardenberg.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer