Zilver voor Wan Bakx bij WK Masters

Bij de Wereld Kampioenschappen Indoor Atletiek voor masters in het Poolse Torun heeft AC TION atleet Wan Bakx een prachtige prestatie geleverd op de 60 meter horden. De 55 jarige atleet bracht het Nederlandse record in de series al op 9.31s. In de finale ging hij nog een flink stuk harder en finishte als tweede in 9.06s in een sterk bezet veld. Het was, als gevolg van blessures, zijn eerste wedstrijd in het indoor seizoen 2018-2019 en direct een belangrijke wedstrijd die goed werd afgesloten.

Bij de master kampioenschappen nemen atleten deel in leeftijdscategorieën. Wan Bakx nam deel in de categorie 55-59 jaar voor Mannen. Aan het kampioenschap in Torun namen meer dan 4000 atleten deel uit meer dan 82 landen. Bijgesloten een foto van de series 60 meter horden.

Foto: Tobias Bakx.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer