Manderveen haalt uit tegen Vosta

De wedstrijd tussen Manderveen en Vosta begon vel van beide kanten maar de Manderveeners hadden vanaf minuut 1 de overhand. Na een paar kansen aan de Vosta kant van onder andere de lange nummer 16 werd spits Gijs Wesselink gevloerd waaruit een penalty voort kwam. Deze werd koel benut door Joris Wesselink. Enkele minuten later was wederom Gijs Wesselink de pineut met een roekeloze schop op het middenveld waaruit een gele kaart kwam.

Routinier Vincent Webbink die opgeroepen was voor de wedstrijd wist ook zijn doelpunt mee te pakken. Enkele minuten later werd weer Gijs Wesselink neer gehaald binnen de 16 meter met als uitkomst een penalty. Joris Wesselink wist hem wederom te benutten. Na rust werd Timo Paus geconfronteerd met een onbedoelde elleboog van Mike Trap, gelukkig kon de verdediger gewoon door met een flink opgezwollen oogkas. Een mooi geplaatste vrije trap van Mike Trap zette de stand op 4-1. Vlak er na gaf keeper Bram korte een lange bal op Gijs Wesselink die zo door kon lopen waarna hij zijn 2e doelpunt op naam zette. Manderveen bleef koel en wist nog een keer de touwen te raken door een goede steekbal van Wout Wesselink op zijn neef Gijs, de aanvalsleider schoot de 6-1 achter de Enschedese doelman.