SV Bon Boys deed zijn plicht en heeft alles in eigen hand

Bon Boys deed zondag tegen Luctor et Emergo wat het moest doen: het won met ruime cijfers (5-1) en schiep daarmee de voorwaarden voor de finale van het seizoen. Bon Boys had zondagmiddag de buit eigenlijk al na een kwartiertje spelen binnen. Mick Beusenberg en Youri Gersmann zorgen er voor dat het al snel 2-0 stond, waardoor de thuisploeg de eerste angel uit het duel had gehaald. Bon Boys onderhield een hoog tempo, en speelde bezoekers van het kastje naar de muur. Het enige minpunt van de eerste helft: de derde treffer bleef uit.
Dat gold aanvankelijk ook voor de tweede helft, waarin Bon Boys opnieuw heer en meester was en geen kans weggaf.  Pas in de laatste fase van de wedstrijd werd het kwaliteitsverschil via treffers van Jordi van Ek en Mika Beukert in de score tot uiting gebracht. Dat Luctor uit de enige hoekschop van de wedstrijd zowaar nog scoorde ook, was een smetje en ok volkomen onnodig. Via Erik Makkink had Bon Boys toch nog het laatste woord (5-1), waardoor de ploeg als koploper begint aan de laatste fase van het seizoen. Bon Boys heeft daarin alles in eigen hand.